koningsdag-banner

Koningsdag 2024! Snoepen in de Binnenstad van Hoorn!

Op zaterdag 27 april viert Nederland Koningsdag, en CandyGalaxy.nl doet mee aan het feest met een kleurrijke kraam vol verrukkelijke Amerikaanse en buitenlandse snoepwaren, midden in de binnenstad van Hoorn. Perfect voor iedereen die zijn smaakpapillen wil trakteren op iets unieks en zoets tijdens deze feestelijke dag!

Bij mijn kraam vind je een scala aan exclusieve snoepjes die je niet snel ergens anders zult vinden. Probeer bijvoorbeeld de Swedish Fish Mini Tropical – een fruitige ervaring die je meevoert naar tropische stranden, zelfs in het hart van Hoorn. En voor de liefhebbers van zuur, zijn onze Tango Shakers Blue Raspberry en Toxic Waste Bears de ultieme uitdaging. Ook verkoop ik een speciale Prime: Prime Glowberry en Prime Arsenal

Hier kun je me vinden

Vergeet niet om ook een van Amerika’s favoriete chocoladerepen te proeven: Hershey’s Cookies and Creme. Deze heerlijke combinatie van witte chocolade en stukjes cookie is een ware traktatie voor iedere zoetekauw. En als kers op de taart heb ik nog Laffy Taffy Cherry en Laffy Taffy Grape, snoepjes die bekend staan om hun intense smaken en leuke textuur.

Speciaal voor Koningsdag biedt CandyGalaxy.nl deze heerlijkheden aan voor jong en oud. Kom langs mijn kraam en ontdek jouw nieuwe favoriete snoep. En goed nieuws voor bewoners van Hoorn, Blokker en Zwaag: als je op Koningsdag niet in staat bent ons te bezoeken, bezorgen we deze lekkernijen ook nog eens direct aan je deur.

Vier Koningsdag met een zoete explosie van smaak en kleur bij CandyGalaxy.nl. Ik zie je graag bij mijn kraam in de binnenstad, waar het avontuur van smaken nooit eindigt!

PS iedere bezoeker krijgt van mij een Koningsdag Kortingscode mee…voor 10% extra korting.

Vergelijkbare berichten